Igår, äta, göra inget

Igår var en dag då jag inte gjorde något egentligen. Jag och Nina, min kompanjon och en av de bästa vännerna jag har var ut och käkade. Vi hade lite planering att göra, vi ska ha morsdagsjippo. Den planeringen tog inte länge, vi brukar göra det på några minuter, snabbt och effektivt, vi har alltid lite samma tankar för hur det ska se ut. Lite prat om vad vi kan hitta på till sommaren, hur det ska se ut, kan vi göra nått lite extra för våra deltagare och naturligtvis kan vi det ❤ Men efter det var vi och beställde jackor, House of Joy vindjackor. Det kommer att bli perfekt nu till sommaren. Sen ville vi ha lite priser på lite annat som vi tänkt oss. Kommer att bli kanon det här 🙂

Jag fixade med tvätt, , dammsög, sopade vår trottoar, fyyyyy tusan vad mycket grus det är!!! Jag hade tänkt hinna få allt ut på gatan för sopmaskinen snurrade runt stan men hann inte, jag hade 1.5 m kvar att sopa ner så kom den, jävlar, men det mesta hann jag få bort. Men jag måste säga att den gjorde inte ett så strålande jobb! Det var jätte mycket grus kvar efter den och då var det inte sånt jag sopat dit utan sånt som redan legat där!!! Nå de kör väl fler varv.

Jag och Minna var på två timmars span igår, vi hade hör rykten om fester bland ungdomarna så vi brukar vara ute och se till att allt går bra på stan. men det var dö lugnt, det är nog som alla säger, de flesta sitter numer hemma hos någon och festar.

Var och förberedde för måndagens avslutning, handlade lite priser till min utlottning, idag hinner jag ju inte med det och imorgon är det R3 hela dagen.

Jag har bestämt mig redan på onsdag att till helgen ska jag baka en banankaka till mig, digestive i botten, karamelliserad mjölk och banan som fyllning och grädde på. Så jäääälva gott! Sagt och gjort när jag kom hem från vårt span så skred jag till verket. Tur att Jessica och Lolle kom förbi och hjälpte mig att äta! Det finns kvar, det gör det säkert halva så jag hinner äta i dag med 🙂 Dagen har varit äta enligt mig både Lei Lani, då blev det fritterad kyckling och sedan kvällens kladd på det!

Idag har jag, Rellu och Rollo lite på gång men skriver mer om det i Zumba inlägget, så jag har lite att göra inför det.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: