Premiär!

Idag gör jag premiär i den digitala världen, Päivi har varit så duktig hon har redan kört massor med pass digitalt. Jag har tänkt fixa det men har dragit mig för att göra det av nån anledning och sen har jag ju egentligen inte haft behovet eftersom vi haft träningar hela tiden, Gold har jag varit ute med och de andra har jag kört som vanligt, inomhus.  Hade jag måstat så hade jag gjort tagit tag i saken och gjort det. Men idag blir det som sagt, Rellu fixar upp det på zoom och jag och Rollo kör med henne ❤ Det ska bli jätte roligt faktiskt.

zoom

Nå nu jäklar är det bara att lägga på ett kol, faaaaan jag ska ju köra warmup!!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: