Mina beeen!

Alltså vet ni hur min kropp kändes när jag steg upp imorse?? Precis varenda muskel kändes, benen var som stockar. Nu har jag ju gått en stund så de har kommit igång men det känns att hör göra man inga större rörelser uppåt direkt 😀

Men jag sa just till Savannah igår, tänk jag har haft en hjärtinfarkt för lite mer än ett halv år sedan. Och jag fixar en sån här dag med bravur, jag känner inget! Jag fick ju infarkten den 31 oktober efter just ett STRONG pass så alltså en torsdag. Jag ballongsprängdes på fredag morgon, låg på lassa till måndag. Började med sakta promenader på tisdag, på lördag stod jag på scen och höll två låtar på vår gala, visserligen två lugna, pre cooldown och cooldown. Den 2:a december började köra mina Gold pass med Päivi som back up ifall jag inte hade orkat. Den 11:e hade jag mitt första fitness pass och den 19:e december sparkade jag igång med Strong! Jag började jobba den 5 januari tror jag. Sen har det varit full rulle. Jag mår bra, känner inget, ibland tror jag att jag känner nått? Men det har varit mediciner som inte varit bra oxå. Jag kan bli otroligt trött!!! Och definitivt på jobbet. Det är så mycket tjorv mellan varven där och saker och ting ändras hit och dit, ingen vet nått och vi får olika information berodende på vem som frågar och vem man frågar. Fast infon kan bli olika från samma människa oxå. Sånt är jätte jobbigt. Men jag lär mig, jag tar det lugnt, jag stressar inte upp mig… försöker ialf, jag gör mitt och går hem! Men det är otroligt att jag ändå mår så bra tycker jag.

Ja ja nu ska jag fixa frillan, Nina och jag har lunch date, vi ska planera inför morsdag

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Maj 15, 2020 @ 13:18:44

  Superwoman<3

  Svara

 2. Nina
  Maj 16, 2020 @ 10:09:32

  Helt fantastiskt 🙏👏 jag är så stolt och glad över att du fixat det med bravur ❤️ Dock även rädd om dig, ja, du märkte ju det, jag satte stopp innan du själv hann reagera (hund instruktör) 🤭🙈😂

  Men även du behöver vila ibland, eller ffa du måste vila ibland 👍😍

  Kram vännen 😘

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: