Oj vad jag ska dansa

Solen skiner, det är ett perfekt väder, klockan är 06 och graderna står redan på 8. Jag blev glad direkt jag steg upp idag och tittade ut 🌞😍

Vad är det då som gör mig så glad!! Jo jag ska få göra det jag älskar allra mest, jag ska få zumba i MASSOR! Först 4 kids pass nu på förmiddagen, det är ju förskolans dag. Jag har inte haft några kids pass på läääänge. Jag har inte haft tid. Det är så mycket annat som tar upp tiden nu. Sen jobbar jag mycket mer än jag gjorde tidigare. Så min tid tog slut. Jag saknar kidsen, så varje gång jag får dansa med dom är så värdefull. Det slutar inte här för dagen, jag har Strong Nation på kvällen och ett Zumba Gold pass, underbart ❤ Jag kommer att vara trött med glad och nöjd i själen ikväll i bastun ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: