Mycket på gång

Oj jag har mycket på gång i veckan. Igår var det Zumba Gold, ny låt förstås. Idag är det Zumba fitness och en ny låt och på torsdag har jag 4 kids pass på förskolorna, det är Förskolansdag och då brukar jag bli anlitad. Jag har inga koreos klara till det!!! OMG heeelp!! Eller ja nu har jag det klart men nu gäller bara att öva in dem oxå till torsdag! Jobbar idag och jobbar imorgon. Men jag har ju några timmar idag på mig. Jag har skrivit koreosarna klart men det måste nog förenklas. Men sånt kommer jag på medans jag dansar, så det är vad jag ska göra idag. Dansa igenom och skriva allt som ska ändras så jag kommer ihåg mina tankar. Sen har vi bara dagens koreografi då…. ja men det hinner jag nog. Jag har inte ens dansat den än :D!

På Söndag har vi utbildning med ZES Rellu Päts, det ska bli så roligt, det nyaste från zumba, Rythms 3 eller R3 som den heter. Tidigare var det B1 för grundutbildningen, sen kom B2 för ytterligare 6 rytmer och nu R3. Jag ror att de döpt om B2 oxå till R2, för det är ju som inte en bas utbildning så, du får bara utbildning i fler rytmer så Rythms är mer rätt tycker jag. Jag och Nina ska vara med Rellu i vår studio, hur bra som helst! Sen för de andra är det online. Tänk vilken möjlighet detta skapat, att det går att sända digitalt! Om man tänker för ZESarna, de slipper en massa resor, de slipper kanske dyra hotell, betala hyror för studios osv. Och för oss som deltagare så finns ju en helt annan möjlighet, jag kan ju delta i en utbildning som går i Canada om jag vill bara den sänds digitalt! Fantastiskt va!! MEN jag måste säga att om jag kan välja så väljer jag nog ändå IRL eftersom det ger en helt annan inblick, en helt annan samverkan med ZESen och deltagarna som är med. Så nog tycket jag ändå att live är bättre. Men helt klart skapar detta helt andra möjligheter.

Nä nu är det bara att hoppa i kläderna och sparka igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: