Sol men var är värmen?

Hann inte blogga igår, Pia kom på morgonen och vi var redan strax ef 08 ute på prommis med hundarna. Vi håller på att vänja Larry och Venus med varann. Pian ska ju så småningom ta över honom. Det går ju inte med Roffe och Larry. Usch han kommer att vara saknad min fiiina snälla Larry. Men han får det bättre där med dom. Han kommer att få husera som herre på Furön tillsammans med Venus om det går bra och kanske bli en riktigt fiske hund. Jag tror han kommer och stormtrivas med Pia och Jussa och får den uppmärksamhet han förtjänar. Det känns redan nu tungt att bara tänka tanken men jag gör det för hans skull ❤

Sov som ett jäkla arsel natten mot igår, somande vid 0.30, vaknade 01.30. Kunde inte somna om, Danne snarkade. Gick upp och la mig på soffan men då var jag ju pigg. Somnade om vid 02.30 men då började Larry krafsa i grinden till vardagsrummet, han ville komma och sova med mig. Men jag hade ju Roffe där så det gick inte. Nå han slutade efter ett tag och drog in till Savannah men där hittade han ju hennes papperskorg och tömde den. Då fick jag stiga upp och stänga in honom med Dessie så det skulle bli lugnt i huset. Jag somnade väl vid 05 och skulle stiga upp 07! Så det blev inte mycket sova av.

Igår hade vi soligt större delen av dagen men ingen värme att prata om. Vi var ju ute med Goldisarna men inte var det någon värme alls! Eller ja det var riktigt skönt först, solen sken rakt på oss och vinden kom bakifrån men där har vi ju IKANO huset så det var typ vindstilla. Sen vände vinden och det blev snorkallt! Idag skiner solen som vanligt men graderna visar 4. Så får se då om det blir nån värme till dagen.

I natt har jag fått sova iallafall. Ingen har stört mig förutom att jag var upp och pissade en sväng. Jobb idag, halv dag, jag har ju tjänstledigt sedan. Börjar först kl 14 så det blir skönt att få vara ledig fram till dess.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: