Underbart väder

Steg upp innan 06, jag har mycket på tapeten idag. Först zumba kids, sen jobb i några timmar och efter det Strong Nation och Zumba Gold.

Jag jobbade 09-18 igår, tog rasten på slutet så jag kunde gå 17. Danne hade lagat jätte god mat när jag kom hem. Käkade snabbt och for ut på baksidan och började kratta undan lite hundkackor. Alicia och Dennis skulle komma. Inte för att vi nu hade så mycket där, ett par högar och någon enstaka korv. Hundarna kan ju inte gå dit på vintern. Så de sista gångerna de varit där så har vi plockat. Men då har vi missat ett par. Men jag vill gå igenom gården innan hon kommer så hon inte trampar i skit. Dennis hjälpte mig att ta fram stolarna till utemöblerna, bordet har stått ute, ja inte glasskivan, så den satte vi oxå på plats. Vi fick undan allt annat som stått på altanen över vintern. Jag hade ju gjort i ordning för Iza när hon var ute mycket på vintern oxå. Men vi tog ju bort henne så hennes lilla bo försvann nu. Jag kunde inte ta bort det då vi hade avlivat henne, det kändes så jobbigt då. Men istället för att ta bort så stod det där som en påminnelse efter henne. Varenda gång jag tittade ut så såg jag ju det.

Nu har vi ju Bamse, världens finaste katt. Han har blivit så gudomlig kär för både mig och Savannah. Så jag är så rädd att något ska hända honom. Vår gata är ju hårt trafikerad. Han är ju lite rädd av sig så jag hoppas inte att han tex blir rädd för något och flyr i panik och blir påkörd. Fina älskade Bamse, det skulle ta hårt på Savannah det!

Nope nu har jag bråttom. Måste fixa frillan och sen gå igenom mina låtar en sista gång innan jag ska infinna mig på den första förskolan 08.15!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: