Träningsfri dag

Nå nästan iallafall. Jag ska jobba med nya blocket, behöver skriva och kolla alternativen för dom som behöver det. Det verkar skit roligt och lätt att få in. Jag har lättare med Strong av nån anledning, de flesta zumba instruktörer har lättare med danskoreografierna vad jag förstått men jag har tvärt om. Nå tur att det är lättare nån väg 🙂

Gårdagens pass var enormt, den nya låten Heal the world, väcker känslor hos oss alla tror jag. Den är enorm. Det blåste och kändes kallar än i måndags, men vad gör det när man kommer igång känns inte vindarna alls. Då njuter man bara.

Idag blir det bara promenader med hundarna. Larry är prio 1, något är galet. Han verkar så deppad. Så jag tänkte försöka rycka upp honom lite. Fina Larry ❤ Pincharna har alltid full speed. Det går och går hela dagarna, ibland blir jag så jäkla irriterad på deras eviga vandrande. Ja när lilltoan är öppen och Larry inte är där så ligger de faktiskt mer i lugn inne där.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: