Oj vad jag segar på

Vad allt går segt för mig, sitter längre än vad jag tänkt, det blir så snet med bloggen så därför har jag inte bloggat så mkt sista tiden för jag har fastnat i annat. Det höll på bli en, nä jag skiter i det idag men nej, tänkte jag en snabb blogg får det bli.

Solen skiner, det var 6.5 grader när jag steg upp, det smälter mer och mer. Älven gick igår, våren är här och sommaren kommer. Vi ska bygga ny altan denna sommar så vi ska börja räkna på det, hur mycket kommer det att kosta. Det kommer att bli kanon, äntligen blir den av. Vi har ju haft valpar 2 sommrar här tidigare, förra sommaren blev det inte av, vi hade så mycket annat. Men nu ska det bli av, jag ska göra det så mysigt! Vi får hjälpas åt att riva den gamla. Uiiii Danne bytte ju en planka och vi kollade under den. Det har ju saknats en planka på baksidan och man kan ju gå in under vår altan och gissa hur mycket fågelben det fanns där. Katterna har ju dragit dit en massa, usch vad äckligt. Det får bli munskydd och handskar när vi rensar där under!

Nä nu en zumba blogg och sedan ska jag börja ta i ut med dagen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: