Zumba Fitness

WOW vilket underbart väder!!!! Idag kör vi ju ute för tredje veckan, då nu lär det vara riktigt skönt ikväll bara vädret fortsätter. Jag hade ju en ny låt igår Heal the world med Michael Jackson, den var riktigt bra och passade bra nu i corona tider. Jag hittade en super fin choreo oxå till den, svamlade ju förstås lite grann i den…. men tänk att den satt som ett smäck hemma, men ackne när man ska köra första gången på pass, då måste de alltid jävlas lite grann! jag tänker ha in den på dagens pass oxå. Vi behöver hela oss och världen, vi startar med zumba ❤

Jag håller på att kolla på nytt block till STRONG Nation, faaan vad bra det är, så det blir det på torsdag helt klart! Jag är ju ledig på onsdag och torsdag så jag hinner få in det. Sååå mina strongisar, på torsdag ska vi ha jäklulens så kuuuul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: