Solen skiner!!!

Underbart! 8 grader varmt redan nu, hoppas det fortsätter nu hela dagen, så då har vi kanon väder till kvällens zumba.

Började jobba igår, hade bara halv dag, jag är ju tjänstledig andra halvan de dagar jag jobbar på måndag, tisdag och torsdag. Danne hade lagat kanon god mat när jag kom hem. Potatis och lövbit som han stekt och sen kokat så den var riktigt mör och en kanon god sås.

Alltså denna Bamse, han är helt galen i Savannah. Nu är hon på dass och han sitter utanför och skriker och glor på dörren, han ska in dit när hon är där. Igår när hon skulle fika såg det ut så här.

Hon försökte sätta ner honom men nej, han skulle upp. Det är verkligen hennes katt, han följer henne som en hund.

Jag köpte nya sommardäck till min bil igår, det blev så fint, Danne bytte dom igår. Fast vi såg när vi kom hem att ena fälgen var lite skrapad och det saknades en mitt del var den nu heter på ett däck. Nå väl så kan det vara oxå. Nu behövs den bara tvättas!!! Den är så jäkla skitig så det inte e klokt!!!!

Ja mitt hålla koll på vikten funkar riktigt bra faktiskt. Jag har gått ner redan en del, fast jag har ju pinkat utav bara fan. Jag dricker ju vatten i mängder!! Så det är väl mycket vätska som far. Men fördelen med att dricka mycket är ju att du inte blir hungrig. Men i sedvanlig ordning så äter jag ju alldeles för lite. Igår hade jag 1300 kalorier kvar att äta när träningen var inräknad och ändå ska jag bara äta 1850/dag. Så jag vete fan hur jag ska lyckad få upp det! Det här med tabeller jag gillar ju det och föra in data i dom, så jävla roligt. Det är lite min grej det. Nä nu mitt andra inlägg och sedan sätta fart på dagen

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: