Vår?

Godmorgon säger Roffe

wp-15875356291954490991219984374133.jpg

Våren är på gång, den stannade ju lite upp i och med att det blev nattkallt i några dagar och vi hade flera snöstormar. Men nu så nu har det tagit fart igen. Man ser riktigt hur snön sjunker för varje dag. Till Valborg brukar vi ha snöfritt, det brukar ligga snödrivor lite här och där men i stort sett är det snöfritt. Det känna alltid lika hopplöst och man tänker att i år hinner det inte och nu i år gör det nog inte det. Vi har mycket snö än.

Den första bilden är tagen på lördag och den andra idag. Så nog er man att det sjunkit en hel del. Man ser inte ens vårt trästaket på den första bilden. Så nog händer det något hela tiden.

Idag är jag ledig. Jag ska till Rellu när jag fört Savannah, vi har en del skrivelser att skicka ut ang vårt sommar event, corona kom ju i vägen för det! Sen blir det till Kalix vid 13 tiden, så dagen går även om man är ledig 🙂

Nu göra mitt zumba inlägg och sedan fixa håret 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: