Latat mig

På fredag städade jag ju lite grann, eller städade, jag dammsög och skurade. Jag måste skura om i köket, Larry kom in och såg ut som en lerhög hela han. Savannah hann inte stoppa honom efter deras prommis. Igår blev det inte många knop, jag var så trött. Nå helt latade mig gjorde jag nu inte jag jobbade på med zumba, höll på med zoom.

Jag har mycket funderingar, livet är inte alltid lätt. Mycket som oroar, mycket som jag känner att jag inte kan vara tyst i, mycket som irriterar men jag håller tyst. Och för mig är det jätte jobbigt när jag inte kan uttrycka mig, inte får säga min mening. Vet ni hur jobbigt det är! Folk brukar säga att du är lika temperamentsfull som en italienare. När jag var i Italien så sa de där att jag ser ut och var som syd italienarna, pratar med hela kroppen, viftar och pratar, skrattar högt, pratar fort, att jag låter arg, irriterad fastän jag inte är det. När jag måste lägga band på mig så känns det som jag jag spricker, det är stressigt som fan! Men efter infarkten är det något jag övar på kontinuerligt! Jag hade en lång period innan den som jag var tvungen att lägga band på mig själv och jag mådde riktigt dåligt åt det, det om något stressade upp mig alltså.

Ja ja nog om det, jag fixar detta med, som allt annat. Ser fram emot att testa zoom ihop med Rellu, lite utbildning i det. Sen ska jag dra iväg och städa lite i lokalen, Nina åker dit nu och tränar med sin syrra och jag sen tänkte de städa. Så jag far efter vårt möte och kolla om jag kan dammsuga lite i omklädningsrummen, tömma papperskorgar osv. Sen måste vi träna idag, jag och Savannah, Petra hänger säkert med om hon är frisk. Hon hade huvudvärk nu senast vi skulle iväg och hon kan få redig som migrän.

Sen tvätt, vika, föra bort, tvätta nytt, orka damm, plocka här på övre plan, det behövs!

Keep your distance and Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Nina
  Apr 19, 2020 @ 21:57:55

  Livet är inte alltid en dans på rosor… Mycket som händer i världen just nu… Och i livet..

  Du vet att du kan alltid ringa eller så tar vi en kaffe, spottar ut det som behövs och så orkar vi vidare!! Sitt inte ensam o fundera.. Jag finns här, anytime ❤️

  Kram vännen 😘

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: