Ny dator!?

Håller på att kolla om jag skulle fixa mig en ny dator eller en ny platta till zumban. Den jag har börjar vara lite slö, ska bara kolla att den inte bara behöver uppdateras. Men sen har den dåligt ljud och jag tycker det blir lite skränigt när jag kopplar den till högtalarna. Jag har kollat på den som vi köpte till Alicia, Huaweis mediapad M5. De har samarbete med Harman Kardon så den har väldigt bra högtalare och de har satsat på förstärkaren. Men sen behöver jag en ny dator, ska vi nu börja att sända mer digitalt, utbildningar kommer att bli mer digitala så behöver jag en bra dator oxå. Men då vill jag ha en liknande som jag har nu, den har tuchskärm och skärmen går att vika helt bak så den blir som en surfplatta. Om jag inte skulle bära med mig min ”zumba verkstad” överallt så kunde jag satsa på bara dator men det blir så jääääkla tungt om jag ännu ska trycka en dator dit. Nå det tål att funderas på, det är inte någon panik än. Många kör ju bara via sin dator oxå…

Idag blir det till att förbereda passet för imorgon, det blir Zumba Gold utomhus, vi kör på parkeringen på IKANO, jag börjar utomhus. Det ska bli riktigt skönt, friskt, härligt att zumba ute. Sen får vi se hur många som kommer hur vi fortsätter. Men att vara ute är tanken just nu iallafall.

Började testa zoom igår, la upp ett testpass, hittade inställningar jag ska göra men sen vet jag inte om jag kan koppla högtalare och ha headset samtidigt… vi får se hur det blir. Jag tänker att köra musiken via datorn och sen bluetooth headset ifall jag vill prata undrar om det går att göra så? För som det är nu så tänkte jag att jag kopplar min högtalare till datorn och kör computer audio men då går det inte att prata men om jag kopplar headset via bluetooth till datorn…. men det brukar inte gå att ha två olika kopplingar, kable och bluetooth, då tar den ena över. Nå deg blir till att testa. Men sen är zoom krångligt för oss som ska hålla passet tycker jag, den är säkert lättare om du bara ska delta, zumba kommer med sin livestream inom kort så kanske den blir lättare? Nå vi väntar och ser, zin studio som finns nu har lite förbehåll som bara zumbas musik och det går inte att livestream från den! Så jag vet inte får se hur jag gör. Men det är bara att tjorva på, leka på så lär man sig till slut 🙂

Pratade just med Rellu, vi ska ha ett zoom möte så får jag se hur det oxå går till steg för steg som deltagare, så jag kan säga till mina hur de ska göra. Det blir till att fota skärmen 🙂 Vi ska gå igenom anteckningar hon har när hon gått utbildning med Ai Lee och jag tänkte jag öppna Cat Martes video på min platta så vi har det oxå. Det är just det med ljudet, headset och för mig hur fan man sätter igång allt!

Ny låt till imorgon…. måste glotta vad jag tänk och vad jag har på listan. Sen är det bara att öva på. Ny uppvärmning och cooldown till zumba fitness blir det iallafall.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: