Zumbor utomhus

Efter förra veckans uppehåll så sparkar vi igång igen men denna gång är vi utomhus! Vi har fått tillstånd att vara på IKANOS parkering, det funkar bra. Den är sopad, annars är det ju så jäkla mycket grus överallt. Så måndagens Gold kördes ute och igår var vi ute med fitness gänget. Minna fotade lite på Gold, vi blev ändå ca 20 trodde Ann-Sofie.

Igår var vi inte så många, vi var 5 men det går att ha lika roligt och dansa lika bra som när man är en större grupp

På torsdag kör i lokalen i och med att det är Strong först, det blir svårare att vara ute då. Vi går ner på golvet så pass mycket och vi har inga mattor eller så om vi är ute och ligga på rygg och kräla på bara backen blir ingen hit 🙂

Nä nu måste jag göra mig i ordning för dagen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: