Sista passen

Denna veckas måndag och tisdags pass blir de sista två. Torsdagens Strong har jag ställt in, det är min enda ledig dag och jag tänkte ha påskmiddag hemma. Jobbar sen hela påsken. Sen annandag påsk då har jag ändå ingen Gold och då tänkte jag att den veckans pass ställer jag oxå in pga corona läget. Då är vi inne i slutet av april sen och då lär vi se hur det förändras detta skit med corona!

Jag hade tänkt vara med på ett online pass med Monica oxå men jag hade sån skallebank igår så det blev inget med det, det blev soffan istället. Men jag är så slut oxå just nu, så lite vila var nog inte fel heller 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: