Helgen gick fort

Helgen gick fort. Jag hann inte så mycket, ja jag pysslade med tvätten som jag alltid gör, dammsög och plockade lite, bytte papper åt Ellen. Varit ut på prommisar, jag och Dennis var ut och grillade med Alicia, Dennis och hon åkte pulka i backen. Jonte och Nette kom oxå förbi en sväng och pratade med oss.

Sen fick jag sån kanon huvudvärk efter vi var ut och grillade, jag stod för grillningen, men det betydde att jag stod med huvudet i röken i en halvtimme och jag är lite känslig mot rök. Jag blev helt slut! Jag somnade på soffan och sov i nästan två timmar, huvudvärken var kvar, jag tog en treo och fortsatte slöa och då kände jag hur det började släppa. Efter 19 kände jag att yes nu är det borta. Men det var timmar med en enorm huvudvärk, hela dagen blev förstörd.

Jag har så tungt att andas, nu vet jag inte om det är mitt vanlig vår tjofräs som sätter in. Jag har ju inte haft problem med andningen sen infarkten. Jag hade ju som tänkt mig att all min tung andning berott på hjärtat men kanske det inte var så. Jag kände för första gången av allergierna när Savannah hade besprutat sig med nån parfym förra veckan. Jag började tom att hosta bredvid henne så jobbig blev min andning. Så nu smälter det, det kan vara det nu, det börjar lukta ”mögel” igen. Nå jag har tid i slutet på april till Kalix, konditions test, då får vi se hur det ligger till, bättre eller sämre än sist. Men då får jag ju träffa hjärtsköterskan, så då ska jag ta detta med henne. Det är ju det att jag är så jävla trött oxå, somnar ju överallt. Jo jag vet att jag har mycket på gång hela tiden men det känns inte som att det är det heller. Sist tog det ju bort mina beta blockerare och då blev det ju mycket bättre.

Fan vilken knäpp dröm jag har haft! Jag drömde att Dennis ringde mig och sa att jag måste komma dit. En av hans kompisar hade fallit i fyllan hos honom och slagit huvudet och dött. Jag frågade om han ringt polisen, nej det hade han inte vågat för han sa tänk om de tror att jag har slagit ihjäl honom. Nej sa jag det hade ju blivit en utredning och nog hade de framkommit att du inte slagit honom. Nå vi kom fram till att han måste grävas ner nånstans och kom på att vid Tornedalsskolan skulle bli perfekt, bakom skolan mot kyrkogården. Nå Dennis rullade in honom i sopsäckar och tejpade igen säcken. Men sen tänkte jag nej varför ska vi gräva ner honom där, alla kan ju se oss, det tar ju tid att gräva en så djup grav, sen lämnar det ju spår, man ser ju att något är nyligen grävt där. Då tänkte jag att vi måste gräva bort gräsmatte bitar och lägga dom åt sidan så vi kan lägga tillbaka dom fint och sen lite löv över så hinner kanske mattan växa igen. Vi enades om att det där var inte så smart, vem som helst skulle ju kunna köra förbi när vi gräver… så guuud varför tänkte jag inte på att köra ut till skogen, betydligt smartare. Jag var som irriterad hela drömmen över att han inte ringt snuten, det här var ju helt onödigt. Visst hade du handskar när du tog säckar och tejpade, mössa på skallen? Så att inga spår kan hämtas från säckarna. Rullen de varit i skulle oxå kastas men på ett annat håll, det hade jag ju sett på CSI att man kan spåra en sopsäcksrulle. Allt var så krångligt i drömmen. Sen kom jag på att det här var ju bara en dröm, jag kan ju ändra sättet han dog på, han kunde ju dött med att ha fallit över Dennis räcke i trappan. Jag bestämmer ju över drömmen, allt grävande osv kan ju gå hur bra som helst. Men sen kom jag på det att folk som gjort sånt här brukar börja må så dåligt över vad de gjort, de blir psykiskt nere, de åker dit för att de till slut inte orkar bära det. Så då kom jag på att herregud han behöver ju inte ha dött i fallet så jag ändrade drömmen till att han bara slog sig och svimmade. Alltså det var en jobbig dröm! Så min tolkning blir, det var som höst i drömmen, något blir jätte jobbigt till hösten, något jag håller på med håller på att ”dö” ut, jag försöker lösa det på alla olika sätt, jag försöker hitta vägar, jag tänker på hjälpmedel jag kunde ha använt, något jag borde gjort från början men inte gjorde, irriterar mig Men sen ser jag den enkla vägen, hur jag borde ha gjort och löser det hela. Japp så det här ska jag tänka på när något nattsvart problem dyker upp, kolla vad kan du göra från början, krångla inte till det, gör rätt från början.

Idag blir det möte på skolan och sedan till jobbet, pass på kvällen

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: