Påsk middag

Idag blir det påskmiddag hos oss. Pojkarna kommer, Jonte med Nette och Dennis med Alicia. Alla mina barn är med, det var över 2 år sedan det hände, mamma hjärtat mår gott ❤ Så nu ska jag föra Savannah till skolan och sedan ska jag hem, hoppa i kläderna och sedan iväg och handla. Jag är som vanligt ensam med allt, Danne jobbar. Han kommer lagomt hem till dukat bord. Nå han hinner vara med och äta iallafall.

Med Savannah går det rätt bra nu, hon tar inte concertan längre. Vi skulle bara göra ett uppehåll en dag för att se hur det blir och jag märkte att hon var mycket gladare. Så vi tänkte vi provar ett par dagar till. Och det fortsatte, hon som vaknade upp. Nu har hon inte tagit den på ca en vecka och hon mår ännu bra eller vi märker att hon är mer med, hon är gladare. Hon har snabbverkande 5 or som hon tar innan hon går till skolan för att stilla hennes impulser och för att hon ska kunna koncentrera sig i skolan. Så just nu verkar det vara en bra metod. Får se då om hon orkar med okoncentrationen, impulsstörningarna, flamsigheten som hon själv hatar. Och den är inte speciellt störande, hon är bara rolig men när man inte vill synas så blir det ju jobbigt förstås.

Ja ja nu ska fixa frillan, in på fb en sväng och sedan iväg på stan 🙂

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Apr 09, 2020 @ 11:28:38

    Åh vad härligt att ha familjen samlad ❤️ Ha det bäst!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: