Zumbas Zin Studio

Den skulle komma ut igår men jag kollade sen igår kväll men hittade inte. Idag har jag inte hunnit in än… gör det nu… nope hittade inte den. Men jag tänker att jag kör med zoom för den lät ju ändå inte så bra just nu iallafall. Så idag ska jag ladda ner zoom på min platta, laddade ju ner den i mobben för ett par veckor sedan bara för att få se hur den ser ut men har inte ens testat den där! Fast jag ska se om jag kanske kör från datorn, jag har ju alla låtar på den och sen kan jag ju bara köra via zin play för att slippa ladda ner zumbas låtar, nå jag ska joxa med det idag. Danne är hemma med rygg ont så han kan hjälpa mig med att lösa problem som man alltid stöter på, sånt är han bra på. Så idag blir det till att experimentera, sånt är rätt roligt oxå.

Vi diskuterar i stort sett varje dag jag och Nina för hur vi gör med House of Joy, vågar vi hålla uppe ännu? Snart får vi nog göra som alla många redan gjort, stänga ner tills detta är över 😢 men jag tänker att jag ska ta mig ut och hålla pass så fort det går. Bara två veckor kan göra mycket när det gäller vädret här uppe. Men det är det att jag måste hitta en bra plan att vara på. Nånstans där det varit upp plogat, nånstans där man vet att det är rätt slätt osv. Parkeringarna vid IKEA och IKANO huset skulle ju vara super men där vill nog ingen av mina ställa sig och dansa 🙂 Det finns ju en konstgräs plan bakom Aspen, men den har väl en halv meter snö ännu och sen är den ju som en svamp innan den torkar upp. Den har inte varit så bra, det har varit grus och allt möjligt på den. Men där kan man kanske vara när det blir varmare. Nå får fundera runt på det. Nä nu ska jag börja med Zoom 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: