Hann inte

Igår hann jag inte blogga alls. Jag och Savannah drog iväg redan 07 mot Luleå, jag hade tid kl 09 med magen där. Allt var bra, mina prover var oförskämt bra sa läkaren. Jag har nu inga tecken på infektion i kroppen. Vi pratade om hur jag ska ta allt det här med corona, för magens skull så behöver jag inte tänka på nått men för hjärtats skull ska jag iaktta försiktighet förstås.

Men jobbigt var det att köra både dit och hem, mycket snömodd, is, det var lite snöstorm mellan varven och mycket långtradare. Så mitt i en omkörning så kunde man se jävlar där kommer en pöl med modd eller vatten och när det griper tag i bilen så blir det ju som att den börjar bromsa. Eller så kunde det vara is och då börjar det ju lite kasta i spåren. Sen har du räcke på ena sidan och en långtradare på den andra, en liiiite obekväm situation!

Efter att vi sen kom till Happis så var det avdelning, bunkra upp! Först for vi på Dollarstore, alla handsprit och desinficering var slut! Inte för det jag har redan ett förråd, jag har ju samlat lite de sista veckorna. Men jag köpte tandkräm, schampo, tvål, bindor, tamponger, engångshandskar och lite sånt. Sen for vi på Ica och bunkrade upp med mackor, det äter ju ungarna mest, oboy, köttbullar, kyckling, mjölk, smör, hamburgare, pommes och toapapper sen har vi mycket redan i frysen. Men då finns det ifall man själv skulle bli sjuk oxå och inte kan fara ut och handla. Jag har ju min om krisen kommer låda oxå. Fast den innehåller ju inte såna grejer, det är ju annat i den. Den börjar vara för liten så jag måste uppgradera mig. Tänker en plastresväska, vi har en som är i helplast (alltså en som inte har dragkedjor) men tror inte skarvarna är riktigt vatten täta. Men det borde ju gå med en tätningslist typ bil list eller nått sånt. Ni hör, jag är som min far, han hade oxå en krislåda 🙂

Sen somnade jag i soffan när jag kom hem, jag sov i över två timmar!! Jag var helt slut. Sen när man vaknar så är kroppen irriterad för att man sovit så länge, inget är bra, inget känns bra. Jag hade ingen träning heller, det kändes inte heller bra så jag och Savannah for vid 20.30 till lokalen och tränade själva. Det var en annan person där som tränade i Korpens lokaler och han gick efter en stund han med.

Jobbet kallar idag, hela helgen blir det jobb, vi har fått restriktioner på jobbet, en hel del men jag har inte jobbat än så jag är inte så inne i vad som gäller. Det får vi se när jag kommer dit. Jag vet att vi oxå har besöksförbud, det innebär inga anhöriga heller i lokalerna för våra boende. Nå resten får jag ta när jag kommer dit.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: