Corona

Klockan 05.15 klev jag upp, eldade i brasan och släppte ut hundarna. Idag bär det av till Sunderbyn, jag ska till läkaren, mag/tarm denna gång. Proverna är lämnade så vi far snabbt dit och sen hem.

Då hade vi corona i Happis, en lärare på Tornedalsskolan har tydligen smittats. Det kom ett meddelande igår kväll om det på info mentor. Lite obehagligt är detta, får se hur länge vi får hålla gymen öppna!Hoppas de snabbt hittar ett vaccin och att kulmen snart är nådd och det börjar vända. Fast just nu kommer det ju att öka i Happis iallafall.

wp-15839886452042166424763515556733.jpg

Jag är ju själv en högoddsare med mitt hjärta…. tur att man är rätt välmående i andra avseenden iallafall. Jag blir ju sällan sjuk, förkylningar,, magsjukor och sånt brukar inte bita på mig.. Ja små förkyld kan jag bli men thats it. Fast nu säger vi peppar peppar ta i trä!!!!

Undrar hur det är med Dennis, han var så dålig igår, han hade skita sjuka tydligen, första halvtimmen de var här sprang han 4 gånger på dass. Alicia sa min pappa har magsjuka fast han kräks inte, hans pruttar luktar illa! Och så var det. Efter middagen gick han och la sig på soffan en stund och det brukar inte hända när det är Dennis, han såg stackarn så trött ut.

Nä nu ska jag väcka Savannah, hon ska följa med mig till Sunderbyn. Tur att hon varit hemma ändå nu fprn skolan, det lär ju dras runt nu corona bland ungarna… fast Rasmus går ju på Tornedalsskolan och har varit i skolan hela veckan Han tränade på måndag och tränar ihop med två lärare och andra elever från t-skolan….. jag har tjatat handhygien åt dom båda fast det är ju som att prata med två vedklabbar!

Nu ska jag in på facebook och kolla man vet mer ang corona och Happis, sen fixa frillan och iväg till Luleå 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: