Träna är livet

Hade en ny koreo igår, den gick perfekt här hemma, jag och Pian körde igenom den flera gånger och innan passet i lokalen gick den oxå jätte bra. Vi enades om att den var lätt och vad händer på passet??? Ja andra halvan gick mindre bra!! Fan vad irriterande! Nå nå sånt händer men jag gillar det inte! Därför har jag min pärm…. som jag egentligen inte behöver, tittar inte där särskilt ofta ändå, kanske jag skulle göra det så gick det inte åt h-vete när något är nytt! 🙂 Nå roligt hade vi ändå.

3 nya på passet, en som kom från prova på veckan och sedan två yngre tjejer, de var 17 fyller 18 år, så roligt. Jag hoppas verkligen att jag kunde fånga in dom. Så då kommer fler gånger, det är ju de här yngre vi måste få in. Dels ska de ska sedan ta över en dag och sen att vi får dem att se vikten av träning, känna hur roligt det är, bygga på sin kropp och kondition när de är yngre, det har det nytta av när de blir äldre och fram för allt välja ett nyttigt liv framför all annan skit som finns i stan ❤

Efter passet for jag hem och hämtade Savannah. Vi for tillbaka till lokalen vid 20.30 och körde en halvtimme funktionell träning, lite med bara kroppen och lite med vikter. Savannah har ju inte mått så bra och jag om nån vet ju hur bra träning är. Man glömmer allt annat runt i kring när man börjar träna. Jag vill inte pina henne hur länge som helst utan jag läser av henne så jag ser hur hon mår och slutar innan det smakar allt för mycket skit. Liiiite kör jag på förstås, man måste ju känna att jag orkar mer än jag tror 🙂 Mitt i allt säger hon, -Guuud vad skönt att svettas! Hon sa själv att hon vill försöka komma igång igen så vi ska fara nu på morgonen igen.

Annars har jag ledigt från pass idag, men imorgon kör vi igen, Strong by Zumba och Zumba Gold ❤

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Mar 11, 2020 @ 13:16:50

    👏👏❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: