Inställda träningar

Jag och Nina resonerade hur vi ska på House of Joy ställa oss till coronaviruset. Vi har gått ut med att ingen som känner sig förkyld, hostar osv kommer och tränar, man stannar oxå hemma en vecka efter att man varit utomlands. Vi har även stängt torsdagen och fredagens träningar i avvaktan på vad som händer nu i Haparanda. Vi har ju fått våra första fall av corona vi med. Men om inget annat inträffar, att det blir fler fall så kör vi som vanligt nästa vecka. Men med restriktioner då förstås.
Man ska känna sig frisk, inte hosta, vara förkyld
Har man varit ute och rest så stannar man hemma en vecka efter hemskomsten
Inget kramade eller handskakande
Vi har god handhygien
Vi följer läget, håller oss uppdaterade

Jag och Savannah har återupptagit vår träning. Så vi var igår kväll vid 20.30 till lokalen och körde vårt pass. Vi hade mycket armar och axlar igår, mage förstås, det tar vi lite varje gång, ibland mycket magövningar. Igår la vi inte lite rygg oxå. Det är så roligt, det är hon som vill träna så jag tror att hon känner de positiva effekterna av träningen. Och det går ganska fort, redan efter andra gången så börjar hon bli gladare. Så jag tänkte att jag gör så att vi kan fara sent på kvällarna då är ingen annan där och jag är ledig, torsdag kvällar när jag haft mina två pass vet jag inte om jag orkar men de andra kvällarna går nog bra. Jag körde ju förra veckan med henne efter mina egna pass på torsdag och det gick det med men benen är ju trött.

Så nästa vecka kör House of Joy som vanligt om inget annat inträffar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: