Slöade mest

Var och lämnade prover före fan igår morse. Halv 8 infann jag mig på HC. Men först skotta bort den jäkla vallen som plogbilden drog upp! Det hade kommit mest fluff snö men sen drog det ju is och annat från vägen och det var tungt som bara den.

Alltså jag var så trött igår, var och käkade med Pian och Terhi. Sen for jag hem, sov en skvätt. Var och handlade med Savannah, kom hem och lagade mat. Dennis och Alicia kom oxå och åt.

Var iväg på Ica en sväng med Nina, sen kollade jag mest tv resten av kvällen. Så det blev inte många knop, lite tvätta, lite vika kläder, dammsuga lite och plocka undan. Men mer än så orkade jag inte. Det blir fortsättning på det under eftermiddagen idag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: