Invigning av House of Joy

Imorgon sker den officiella invigningen av House of Joy. Vi har ju smygstartat i februari och vår egen lokal har varit igång sen måndag. Men nu gör vi det med pompa och ståt Klockan 11 öppnar vi, kl 11.30 kör passen igång och så håller vi väl på så länge det finns folk. Det ska verkligen bli spännande. Vi bjuder på dryck och tilltugg, billigare priser på korten samt att vi lottar ut två biljetter till vårt stora zumba event i sommar Midnight sun zumba party Och när vi ändå är igång så passar vi även på att fira den internationella kvinnodagen som är på söndag

Jag håller på med ett nytt block Q4#6 verkar jätte rolig, har bara än så länge tittat på den och skrivit ut choreo notes. Men den verkar bra, tuff, men det ska det ju vara 🙂

Körde ju Strong och Zumba Gold igår, 3 på SbZ och 5 på Gold, nåväl det tar sin tid. Jag har flera på strong som varit sjuka, varit på möten, rest osv. Gruppen är inte så stor så när 4 eller 5 är borta så märks det direkt. Vi brukar vara i snitt 8 annars/pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: