Bokföring

Idag blir det lite bokföring på förmiddagen. Har lite i februari att få gjort så allt blir rätt. Jag och Nina delar ju vissa in och utgifter. Det brukar inte ta så länge bara man sätter igång. Det är ju det där med att öppna den där sidan, ibland tar det så emot att börja men när jag väl har börjat så tycker jag att det är kul. Så innan jobbet blir det alltså, lite blogg, lite fb, sen bokföring och sedan till jobbet.

Jag och Pia var och lekte med våra barnbarn på Aspen hyllan igår, Dennis och Fredde var där så då for fammosarna oxå dit och rullade runt med ungarna på brottarmattorna, vi gick balansgång och provade allt de ställt upp åt barnen där. Riktigt bra gjort av Fritidsenheten. En del frågade, blir det zumba eller är du civil 🙂

Sovit skit dåligt i natt, vaknat flera gånger av att Danne snarkar, vaknat av mig själv, hunden far in och ut under mitt täcke. Han somnar under täcket vid mina ben, sen blir det väl för varmt och då kommer han ut en stund och lägger sig på täcket men det går oftast inte länge så ska han in under täcket igen och då hittar han ju inte alltid en öppning och börjar krafsa och då vaknar jag. Så det är lite ruljans med hunden i sängen 🙂

Det är inte alltid lätt när man ska hålla massor med saker snurrandes på en och samma gång, jag jobbar ca 90%, jag har zumban 150%, familjen behöver mig, jag har barn som mår dåligt, så ibland för jag släppa allt och bara vara med henne, sen har jag ju även mitt barnbarn som jag vill hinna mer när jag kan. Hushållet tar sitt (läs minst) men det är ju nått som måste göras mellan varven, jag och Rellu har vår grej som vi jobbar med fast Rellu är den som gör det mesta, jag hänger med på möten när jag kan, vi stöter och blöter en del problem tillsammans osv. Det är så mycket jag vill hinna men hinner inte alltid. Men nu är vi inne i lokalen så den biten och den oron lättar nu. Ingen scen att bygga upp varenda måndag, inga högtalare att sätta upp varenda gång man ska börja med ett pass. Sen ska ju allt ner oxå så det är skönt att det har lättat! Nu jobbar vi bara framåt med den biten.

Det har varit kallt nu i säkert två veckor, först höll det sig mellan 17-20 minus grader hela dagarna men nu är det kallt, runt 20 på kvällarna men sen blir det betydligt varmare under dagen, en -6-9 grader har det varit. Just nu är det -13 här i stan. Men nu räcker det tycker jag…. men det är ju så att när det blir varmare ute så kommer oxå snön….. usch då!

Nä nu ska jag göra zumba bloggen och sen in på fb, bokföringen väntar 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: