Tisdags zumban

Det var riktigt roligt fast att jag var virrigare än vanligt, det är läääänge sen jag gjort helt fel steg och fortsatt med det till någon del av en låt, alltså jag kom inte på det förrän långt in i versen att jag gör fel. Men min hjärna är nog slut nu, tröttheten kommer nu! Det har inte bara kroppsligt tungt med denna flytt in i PMU huset utan även psykiskt i och med att vi inte visste kommer vi in i tid eller inte. Helt plötsligt fick Nina ett meddelande av den förra hyresgästen att hon flyttar ut på Söndag och hon hade inte lite grejer att flytta. Vi hade ju blivit lovad att vi kommer in på fredag. Vi hade ju en hel scen att bygga, allt som skulle bäras dit. Det är ju det där lilla som tar tid, hämta rätt skruvar, hur ska man göra stämmer detta nu osv. Vi hade ju andra människor oxå engagerade i detta som vi måste ta hänsyn till. Så det blev ju en liten psykisk press det med. Men Johan och Sari har fixat och ordnat åt oss så allt gick super bra ändå, men lite nervigt hann det ju bli.

Anton Johansson kom och ställde in ljudet åt oss igår. Men lokalen är inte bra för att spela hög musik i egentligen, det blir ett eko i den med en fördröjning med några sekunder. Ljudet är betydligt bättre nu än vad det var tidigare men jobbigt när det ekar, jag märker det, det blir som lite jobbigt, man tappar beaten. Men det vänjer man sig vid, det märkte jag i B hallen, där blev det nått lusigt när ljudet studsade mot bakre väggen. Första gångerna störde jag mig på det men sen vande man sig. Men vi fick lite tips om vad vi kan göra för att göra det bättre så det blir väl att testa sig fram. Han sa att det spelar ingen roll om ni oxå har en 100 000 kr anläggning, akustiken är inte bra här inne och det kommer aldrig att låta bra om vi inte får in dämpning.

Efter passet hoppade jag lite Kangoo jumps, inte länge ca 15 minuter. Jag försökte få Savannah att komma dit och hoppa med mig men hon ville inte. Hon har det lite jobbigt min tjej men men det löser vi efter vägen. Jag ska försöka få in henne på träning igen. Då mådde hon bättre, så hinner vi idag så ska jag ta med henne och åka till hallen och hoppa lite, 15 minuter ska jag säga, sen räcker det. Det är så lätt att bara springa med dom oxå, riktigt roligt man som bara flyger fram. Nu kallar resten av dagen på mig.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: