Den är klar

Lokalen är klar, fatta, vi har fått i ordning den men det har tagit sina timmar!!! Fredag från ca 18 och till 22 typ, lördag började vi på allvar vid 16 (jag hade fört lite grejer innan, detsamma tror jag Nina gjort) men ef 16 började vi med pallarna, scenen skulle byggas, vi var klar strax ef 23. På söndag började jag och Danne vid 11, Danne for sen på eftermiddagen och Nina och Toni kom, vi fortsatte med allt det vi tänkt och vi var klar med allt vid 20. Så allt har tagit sin tid. Nu är det bara lite små jox kvar, två små speglar ska upp, en magnet tavla och ljudet ska ställas in imorgon, så idag får vi klara oss med det vi har.

Vi stod och tittade på allt när det var klart och det var dags att låsa för kvällen, det ser inte mycket ut. Man kan tänka att det här har väl tagit 2-3 timmar men allt ska ju köpas, hämtas, föras, bäras osv. Men guuuud att dammsuga och skura det jätte golvet, det tog tid! Men det var bara ett roligt arbete, jag skurade och nynnade för mig själv. Det är så roligt, det är så spännande. Det är så härligt att folk säger- Det ska bli så roligt att få träna i alldelens våra egna lokaler! Så vill vi att folk ska se och känna det, för så ska det vara inte bara min och Ninas UTAN den är allas!

Så ser det ut just i vår fina lokal ❤

Vi ses ikväll alla träningssugna människor för idag kör vi igång. Oh gud så spännande, hoppas ni kommer att gilla den precis lika mycket som vi gör ❤

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Mar 03, 2020 @ 23:20:24

  ❤️ ❤️ ❤️

  Äntligen 🙏 Tack min vän för allt!! Nu kör vi 💪

  Svara

 2. Nina
  Mar 03, 2020 @ 23:21:28

  ❤️ ❤️ ❤️

  Äntligen 🙏 Tack för allt min vän 😍 Nu kör vi 💪

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: