Vilken morgon!

Steg upp 05.30, jag skulle jobba 07 fixade mig i ordning, läste aftonbladet och kolla fb och drog iväg till jobbet. Nånstans sa det mig att jag kanske ändå sökt semester idag med eftersom jag hade sem under helgen. Nå jag kliver in på jobbet och det första dom säger är att Anna, du har ju semester idag. Det var ju trevligt, jag fick ledigt, jag drack kaffe med personalen som jobbade och for hem.

Savannah ska ha lovskola i veckan. De har ju sportlov denna vecka. Så två dagar skulle hon vara och jobba med matte. Förra veckan när vi var in på möte så hade vi inte fått tiderna och skulle få dem skickat till mig på något vis. Men ingen har gjort det. Igår började jag ringa folk och fick tag på mentorn, hemma! Han visste inte vilken tider och dagar hon hade. Ringde rektorn, skrev meddelande till henne men fick inget svar. Imorse försökte jag ringa skolan, ringde rektorn, intendenten, några lärare, de jag vet namnen på men ingen har på telefonen!!! Kom inte fram på någon telefon och det finns ingen gemensam telefon att ringa på heller! Jag blev mer och mer förbannad, hoppade i bilen och åkte dit! Det var samling i matsalen, en massa elever och lärare. Jag fick genast tag på Savannahs lärare som hon skulle ha. Hon skulle ha varit där idag och 3 dagar hade hon fått info om! Nej sa jag vi har önskat 2, ja men då ses vi imorgon kl 08.10, njaä säger jag hon börjar 09! Savannah har ju numer lite special i skolan. Nå sa jag men då får hon komma tisdag och onsdag. Men nog är det fan att man inte kan ringa dit! Hon skulle ta upp det Anne med lärarna hur detta kan komma sig att det blivit så här. För hur ska vi kunna unfinna oss när vi inte fått veta var när och hur! Ja ja men nu är det ordnat iallafall.

Skönt var det att få en dag ledigt som jag inte räknat med, så idag blir det då öva koreografier och sen åka till lokalen och ställa in ljudet efter min platta. Nu är ju högtalarna högre upp och lokalen ser annorlunda ut så då får man kolla igen. Anton kommer och fixar imorgon men idag blir det vi själva 🙂

Nå niin nu zumba inlägget sen uppdatera fb, över koreosar och sen ska vi på stan jag dotter en sväng.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: