Mot Luleå

Idag åker jag och Savannah mot Luleå och Coop Arena, vi ska titta på musical. Det är Robin Hood, den har fått bra kritik så det ska bli roligt. Hon behöver lite uppmuntran, livet är inte alltid lätt för min lilla gumma ❤ Det ska bli jätte roligt ❤

RobinHood

Usch vad snö det kommit i natt, tung jävla blöt snö!! Danne börjar jobba strax men han måste hinna få bort lite med slungan innan han far till jobbet. Han mår ju heller inte så bra så hoppas det går bra det där nu! Sen är sån här snö nästan för tung för vår slunga!

Jag och Nina var och shoppade till vår lokal igår, Nina köpte hantlar och sådant som hon behöver, sen köpte vi lite städ material och lite annat jox. Vi hade velat hitta nå korgar, ni vet såna gamla av trä, kanske någon matta vid dörren, men det är samtidigt lite svårt när vi bara sett den en gång, vi kommer inte riktigt ihåg hur det såg ut där, mått osv. Nåväl det blir nog bra det där med- Det ska bli så roligt, jag kan knappt vänta, jag vill nuuuuuu 🙂

Ja ja nu ska jag fixa håret, äta nått och göra mig klar för Luleå ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: