Robin Hood

Jag och Savannah åkte till Luleå igår och gick på musikal, Robin Hood. Den var jätte bra, härligt att se, den var rolig, bjöd in till samarbete med publiken, de var jätte bra sångare, bla Martin Almgren, han var broder Tuck. Sen blåste vi till Kalix och åt där, Savannah var inte hungrig efter all snacks vi köpte, så vi enades om att äta i Kalix. Vi hade en riktig mor och dotter dag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Var kanon trött när jag kom hem, somnade på soffan och sov runt en timme. Sen tog jag tag i Tisdagens koreografi, skrev den och gjorde bort lite ärenden på datorn.

Hoppelihopp förresten, jag beställde ju Kangoo jumps åt Savannah, nu är de på väg, de borde landa i Happis på tisdag. Vad kuuul, då tänkte vi hoppa ihop. Vi får ju vår lokal snart så det passar ju perfekt att hoppa där när det inte är träning ❤

Jobbet börjar idag, kl 14 ska jag infinna mig. Men sen har jag tagit ledigt lördag och söndag för att vi flyttar in i vår lokal då ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: