Oh fan vad skönt

Jag fick alla kids koreografierna gjorda, de är nedskrivna och nedladdade i plattan! Fy fan vad skönt. Nu är det bara att öva, jag ar grämt  mig lite för det, när jag inte fått det gjort! Men nu jäklar nu är det klart. Jag har ju två pass nästa vecka 🙂

Var på Station igår och hade ett zumba pass med ungdomarna, det är så roligt. Dom är super duktiga, vilket gäng det är i år. Fast det tycker jag varje gång, guuud vad duktiga det är. Det är roligt att jobba med dem ❤

Ikväll ska jag ta ut en ny koreo till tisdagspasset, sen veckan efter det är det dags för en ny till Gold oxå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: