Blåser ordentligt

Herreguuud när jag steg upp igår morse vad det hade kommit snö! Tung jäkla blöt snö! Som tur var var ju Danne hemma, han började först kl 14 så han kunde gå ut och slunga. Men han sa att det var knappt så slunga orkade. Ändå har vi inte någon pytte liten slunga. Det slutade snöa runt 15 men sen har det blåst och lite små regnat, så det var glas halt överallt. Parkeringen på Ica såg ut som en skridskobana. Sen har det nog blåst rejält under natten, jag har vaknat av att det dånat i skorstensplåtarna.

Annars har jag inte gjort så mycket nyttigt igår måste jag säga, förutom då zumba jox. Man är seg efter mat gått av skiften. Så första dagen går åt till återhämtning. Gud vad det rasslar på taket, snart kommer ett takras skulle jag tro. Det dånar som om taket håller på att komma in när det kommer ner. Så det finns nog lite där uppe som vill ner.  Kollade tv på kvällen, hade mitt fredagsmys, nötter, hallon och Fanta zero. Kollade de två avsnitten på Legacys som jag inte sett, så nu är jag ikapp igen.

Vad ska jag börja se sen…. tänker att man kanske skulle börja titta vänner från start. Det kommer ju nu ett nytt avsnitt så det kanske man skulle kunna göra. Jag väntar på andra säsongen av V wars. The discovery och witches fortsättning har heller inte kommit än. Så får se vad jag börjar med.

Jag och Nina har dejt idag, vi ska rusa runt lite olika affärer, börja kika på vad vi behöver. Göra upp en plan för hur vår invigning ska bli. Hur blir schemat, vad behöver vi osv. Det är ju dags snart ❤

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: