Veckans zumbor

Jag var ju och höll ett Zumba Gold pass för seniorer på Fredag, bara en halvtimme, det var ju alla hjärtans dag och Hjärt och Lung fonden hade lite jippon. Så jag var inbjuden att delta, nu är jag ju själv en hjärtpatient så det känns extra roligt att få göra en sån grej då. Men nu är det måndag och en ny vecka, här kommer zumborna för veckan.

Måndag kl 18.15 -Zumba Gold i B-hallen (jag, det är en kurs så går inte att boka)
Tisdag kl 19.15- Zumba Fitness B hallen (jag)
Onsdag- 18.15 Zumba Fitness B hallen (Nina)
Onsdag- 19.15 Twist & Stretch B hallen (Nina)
Torsdag- 18.15 Strong by Zumba (Anna)
Torsdag- 19.15 Zumba Gold (Anna)
Mina och Ninas pass bokas på
House of Joy

Sen börjar även Rellu i veckan med sina pass på Haparanda Fysiotek. Hon kommer att köra Zumba Gold på Måndag förmiddag och Mindfullness direkt på det. Sen har hon Strong by Zumba på tisdag kväll och Onsdagkväll var det Zumba Fitness. Päivi kör ju oxå Zumba Fitness på Fysioteket på torsdagar kl 18.
Sen har vi ju ännu vår Rollo som kör på Onsdagar på Korpen så det finns en del att välja emellan när det kommer till Zumba i vår lilla stad.

På tal om Rellu så har hon ju varit på en otrolig zumba helg med Steve Boedt i Jyväskylä. De har haft B1, Pro Skills och en masterclass. Det hade varit skit kul att få vara med men jag hade för det första jobb helg o semester finns ju inte hur mkt som helst, hade måsta ta alla 3 dagarna. Sen hade det blivit så dyrt med pro skills och hotell, jag hade gärna gjort den med Steve, jag har ju gjort den med Iza och det var kanon bra men jag hade velat göra den med Steve oxå, det är hans program, han har gjort det så det hade varit lite kul ❤

Jag ska ha lite kids pass nästa vecka. Jag har börjat ta ut lite låtar, Im a Gummibear, går inte att hoppa över, det har jag gjort nångång och det slutar alltid med att de ber mig köra den så det är lika att jag har med den. Men lite nytt tar jag in, lite från didt jag körde kidsen så det blir en lite blandning. Uiii det är något jag skulle vilja köra igen, Zumba Kids men tyvärr så har jag inte haft tid! Men kanske jag måste börja planera för dom igen.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: