Sovit

Jobb helgen är slut, så skönt! Det har nog varit rent psykiskt en av de jobbigaste helgerna på länge. Inte för att det varit mer påfrestande på jobbet. Men jag har varit helt slut. 8-20 turerna är för jävliga, bara att veta att man är med på morgonrutinerna, jobbar hela dagen och du är även med på kvällsrutinen. Det finns ingen morgon timme att njuta av och kvällen är det heller inte mycket att hurra för. Jag har varit så trött, jag har somnat sittandes på jobbet flera gånger. Vi har en brukare som är lite tjaffsig att få upp, man får tjata mycket och medans jag suttit och försökt få upp denne så har jag somnat till flera gånger, så fort det blir liiiite stiltje så har jag somnat till. Sen har jag inte varit vaken många minuter efter att jag kommit hem. På fredag slutade jag 22 och  gick jag i säng 22.30. På lördag gick jag i säng efter mellon och igår var jag i säng vid 21. Jag har alltså sovit nästan 10 timmar, 9.56 tror jag klockan visade. Under helgen har det oxå blivit 8-9 timmar varje natt och jag brukar sova mellan 4-5 timmar. Men nu känner jag mig pigg. Men nu vet jag att jag är ledig idag.

Fasiken så det blåste, snöade och regnade igår, snön kom ner diagonalt! Det växlade mellan snö och regn hela eftermiddagen, nu är det slaskigt som fan där ute. Bara det inte blir kallt nu för då blir det som att köra på en stenhård potatisåker. Hoppas de hinner få bort det värsta modden iallafall. Kollar ut på vår vall, den är inte så farlig men det blir lite att få undan iallafall.

Zumba Gold ikväll, Nina är sjuk så det blir ingen Piloxing för gänget idag. Hon är kanon förkyld så hoppas hon snart kan vara tillbaka på banan igen.

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Feb 17, 2020 @ 10:49:13

  Skönt att du kunnat sova ❤️ men förstår, inte kul att inte hinna med nåt annat än jobb och sömn… Skit schema!!

  Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart!! Det här är fan inte kul… Nåväl, bara ta dagen som den kommer o hoppas på det bästa ❤️

  Nu är vi halvvägs med våran tid i b hallen 🙈 snart får vi flytta 😬🤩🤗👏❤️

  Svara

  • Anna
   Feb 19, 2020 @ 08:34:28

   Jo nej fyyy vad sjuk du har varit, inget roligt alls kan jag tro. Du lät ju ännu hemsk i rösten då vi pratade i måndags!

   Ja tänk, efter denna vecka är det en vecka kvar i B sen får vi börja flytta. Tänkte på scenen den kan vi ju ta redan i mitten av nästa vecka, den behövs ju bara på måndag. Så har vi inte den och släpa under helgen. Fasiken så roligt det ska bli ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: