Strong by Zumba

Idag kör vi SbZ och sedan 45 minuter Zumba Gold på det. Jag älskar ju strong, det är så jäkla roligt, tiden går så fort, sen är man helt plötsligt vid magblocket och det är slut. Det är så super kul! Det är ett pass man måste bygga, det är segt att få in folk på det, men hela tiden växer det sig starkare och starkare. Vill man jobba med sin kropp så är detta passet man ska gå på. Vi behöver inte byta ut alla block på en gång utan vi kan välja att byta ut ett och ett om vi vill, men en 3a måste bytas mot en 3a förstås. Så jag har valt att göra så, jag byter ut ett och ett. Del för att jag själv måste hålla många koreosar i huvudet och sedan för att mina deltagare ska känna igen sig och kunna ta ut sig till max varje pass. Här är en av låtarna i block 3 som vi nu gör

Så jäkla roligt!!!

Att sedan direkt på köra Zumba Gold trodde jag skulle bli jobbigt men det var det inte, det var jätte roligt, och det var en rätt bra combo kände jag. Passet är bara 45 minuter och de snabbaste låtarna är inte med så vi njuter bara och varvar ner kroppen, vi är ju några som kör dubbelt och sen finns lite någon helt ny på det passet oxå.

Jag och Nina ska iväg på en grej nu på förmiddagen, vi har en ny samarbetspartner kan man säga, inget stort men roligt iallafall ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: