Jonathan fyller 31 år

Idag fyller min äldsta som 31 år. Just vid den här tiden var det som värst i värkarbetet! Och kl 08.30 föddes han. Han var så fin 3110 gr och 50 cm lång, min fina lilla son. Grattis på din dag, jag älskar dig gubben ❤

Jag är ledig ännu idag, vad skönt. Idag är jag tröttare än igår! Ändå har jag sovit bra, jag har inte vaknat under hela natten. Jag mår lite illa känner jag oxå. Så efter att ungarna farit till skolan, när jag gått igenom koreografierna, varit iväg med Nina en sväng då lägger jag mig på soffan en stund.

Jag har suttit och tittat på resor, jag och Savannah har ju tänkt resa men det känns inte så där jippi jo det gör vi nu med corona viruset. Jag menar du ska ju sitta på flygplatser som har flera tusen resenärer…. nja nä jag avvaktar nog.

Jag hann inte göra nått vardags inlägg igår, batteriet dog i datorn innan jag hann till det, ett zumba inlägg fick jag in iallafall. Nå jag fixade undan tvätt, jag vek, hängde upp och tvättade nytt. Rasmus och Savannah satte i sina kläder i hyllorna så det underlättar ju att jag inte behöver fixa det. Vi köpte nya lampor igår på ikea, jag har ju tagit sönder de lampor vi hade i fönstret, jag som tyckte de var så fina. De hade så tunt glas så jag råkade nypa sönder en skärm, tur att jag inte skar mig iallafall. Nå nu är det nya på plats.

Sov två svängar igår, jag är tröttare nu igen, sov på dan en sväng och sedan även på kvällskröken. Sen gick jag och la mig ändå efter 23 och somnade som en stock.

Bamse börjar bli så rolig, den busar, härjar på nyss satt han fast i min lampa och höll på dra hela tak lampan men den klarade sig och han med. Sen far han som en kutaperka i hallen, han älskar ju Savannah så dörren it måste vara öppen på morgonen, han vill kunna gå in och ut där som han vill. Stänger jag den skriker han utanför och är han på insidan krafsar han som en galning för att komma ut. Så den är lite på glänt på morgonen så kan han koppla av, knaskatten ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: