Tisdags zumban

Vi var rätt många igår, tror vi var en 14-15 stycken, det dök upp en oanmäld oxå. Det var riktigt roligt fast lokalen är mindre rolig! Jag får som ingen stämning riktigt där. Men det brukar komma allt eftersom, nå nu har vi bara 2 veckor efter denna kvar sen, byter vi lokal till vår egen.

Nya låten gick väl så där, mitt i allt så blev det en hel del improvisation! Jag svamlade till det helt! Men det gick, vi stod inte stilla iallafall 😀 Men till mitt försvar, jag hann bara gå igenom den 3 gånger, så det var väl ok godkänt för det.

Jag har en som inte gillar hög musik, hon börjar må dåligt och jag vet inte hur jag ska göra, jag vill ju att alla ska kunna vara på mina pass. Men jag kan inte sänka så mycket till för då hör vi klappret av skor i golvet och det gillar jag inte! Och ingen annan har sagt att det är för högt. Nå jag ska köpa en monitor som jag kan rikta mot mig så jag hör bättre och sedan när vi får vår egen lokal så  kommer högtalarna högre upp, det gör oxå det lite bättre och sedan får de stå där de står, i hörnen på lokalen, det blir bättre än som det är nu, nu är det som mer riktade mot mitten. Usch, vad det är klurigt när det blir så. Nå det kanske blir bättre i den andra lokalen.

Idag är det ledig dag, ledig från jobbet och ledig från zumba. Jag måste ha en dag då jag vilar benen oxå, jag har inte känt mig så pigg de sista två veckorna. Men då är det mycket på gång. Det är jätte mycket med vår sommar grej, Rellu gör det mesta jobbet, jag försöker stödja där jag kan men jag har ju inte så mycket tid. Sen har vi ju vår grej jag och Nina och snart får v börja flytta in. Men det mesta med det flyter på tycker jag, det går som på räls 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: