Kontrakt

Japp, då var det påskrivet kontraktet på vår lokal, House of Joy är på gång Det ska bli så spännande Just nu är det mycket krångel med B hallen, scenen ska fram, högtalarna ska fram, ljudet ska ställas in och vi hinner inte i tid…. men men det går bra, bara vi har någonstans att vara så är vi nöjd. Men det ska onekligen bli skönt att bara åka dit och ploppa i plattan o vrida på 🙂

Våra nya mattor har kommit, de var så fina såg Ninas bild, har inte sett dem i verkligheten än. Snottar Ninas bilder på facebook så ni ser 🙂

Det ska bli så jäkla kul, kan knappt vänta att vi är där. Men nu två veckor till efter denna.

Jag har inte hunnit få ut nån koreo till idag, ska börja med det nu! Liiite väl sent kanske men men jag har inte haft tid eller ork i helgen att få till det hela helt enkelt. Men nu efter jag för Savannah till skolan så sätter jag igång. Att byta 1 låt i veckan är vad Steve rekommenderade då jag gjorde utbildningen och det har jag försökt hålla mig till. Ibland blir det 2 och ibland ingen, det beror på hur mycket tid jag haft. Men till 95% är det en låt i veckan.

Gårdagens Zumba Gold gick bra, i den ena salsan var jag helt ute och cyklade mitt i låten så jag fick improvisera, det gick bra ändå 🙂 Jag började helt plötsligt tänka på annat så for fokuset åt tjottavejs! Många som avbokade igår för att de var så jäkla halt, de vågade inte köra till stan. Flera var sjuka och en del är ännu på resor 🙂

Idag blir det Zumba fitness, hell yeah! Så roligt, just nu känns just det passet som lite extra kul av nån anledning 🙂


 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 12, 2020 @ 22:53:39

    ❤️😍👏

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: