Haaalt

Fasiken vad halt det är ute, det har regnat och vägarna är som isgator, många avbokade sig igår för att de inte vågar köra till stan. En skrev till mig, om jag går som en pingvin så går det bra, jag såg en inre bild och började skratta, det lät så roligt. Men då hade de rekommenderat det på tv, gå som en pingvin så är det säkrare 🙂

Jobbade från 12 till 16 igår tjänstledig kvällen, idag har jag samma tider. Då hinner jag hem och gå igenom mina koreografier. Men innan det måste jag hitta en låt till ikväll, har inte gjort det än!!!! Herranjestanses då! Det börjar kännas att det är lite panik! Men men tar det nu på förmiddagen innan jobbet.

Jag har lite ont i magen känner jag, lite små kramper, det kommer alltid lite då och då. Det är väl min crohns som spökar. När det blir lite utöver det vanliga så börjar magen att tjorva. Och nu är det en hel del som tjorvar på 🙂

Ok nu in på fb en sväng, sen leta koreos men först zumba inlägget 🙂 ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: