Woooopppaaa!!

Idag är ingen vanlig dag idag ska jag och Nina iväg på en grej, det får ni veta imorgon vad vi gjort ❤

Varit ledig hela helgen, det har kännats så skönt! Jag behövde verkligen det. Jag har försökt ta det lite lugnt, gjort det jag behöver göra, umgåtts med Alicia, åkt pulka och grillat korv. Vi avslutade med en kaffe på IKEA eftersom vi inte tog med något.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annika kom och vi gjorde moms och avslut, sen bokförde jag januari och februaris grejer så att allt är klart till deklarationen. Jag måste köpa en ny pärm för detta år idag och sedan lite nya block, jag har inga! Jag som brukar ha massor.

Nä nu ska jag börja med koreosarna, Nina och jag ska träffas om ett par timmar 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: