Latade mig mest

Gud så skönt, igår latade jag mig mest, ja jag pysslade med lite tvätt, ordnade lite med zumba kontakter och vår event i sommar. Men annars gjorde jag inte många knop.

Pia och Petra var förbi och hälsade på en stund på dan, vi skrattade så jag hölt på att få kramp i magen alltså. Pia tänkte att hon skulle börja spela munspel, det är väl inte så svårt, dra in och ut och lite fladdra med handen vid munnen. Vi skrattade så det inte var klokt.

Kollade mello igår, jag brukar inte göra det men igår tänkte jag att jag tittar iallafall. Men Jan Johansen, tyckte synd om honom i Thorsten Flinks låt, det var ju en riktig Thorsten låt man hörde honom igenom den trotts att han inte sjöng! Men jag gillade Anna Bergendahl som oxå gick direkt till final och jag gillade Mendez låt men det är väl för att den är lite zumba stuk. Jag tyckte synd om Linda Bengtzing, hon hade väl förtjänat att gå vidare. Hon är så proffsig ändå, hon har verkligen vuxit till sig med åren.

Idag blir det bokföring, Annika kommer på kvällen och vi ska göra min moms och avslut för året så pappren är klar att lämnas till Camilla sen.

Men först kommer min fina lilla unge hit Alicia är hon Dennis och han ska fara och träna så då kommer gumman till fammo ❤

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Feb 10, 2020 @ 09:42:19

  Munspelet beställt…..sen är det bara att börja öva:)) hos dig……..

  Svara

 2. Pian
  Feb 10, 2020 @ 12:33:40

  ett bluesmunspel i C-dur…..nu jäklar:))

  Svara

  • Anna
   Feb 19, 2020 @ 08:35:56

   Hahaaa Pian, det ser vi fram emot 🙂 Men det är säkert jätte roligt kan jag tro. Jag fick ju ett munspel av moffa när jag var liten, jag tyckte det var så roligt att spela på det, gjorde mina egna blues låtar och tyckte ju förstås själv att det lät bra 😀

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: