Jobbhelg

Jobbhelgen startar idag. Nå man har inte brist på sysselsättning iallafall. Gårdagen ägnades åt lite städa, renbäddade åt Rasmus och fixade lite i hans rum. Sen var jag och Savannah på stan, det köptes alla hjärtansdags presenter åt båda ungarnas hjärtevänner.

Gick igenom koreografier, förberedde mig och sov en liten skvätt. Jag har ju varit så trött men igår kändes det som bättre igen. Vårt schema är rätt mastigt och det känns som om man jobbar hela tiden!

Alltså kolla vad jag köpte igår!!! Jag har velat ha såna här i några år nu. Så nu jäklar ska det börjas hoppa!!!

wp-15816654882612870739768533203651.jpg

Testade dom efter passen igår, fan vad kul det var ändå provade jag bara några minuter! Savannah provade oxå hemma och hon tyckte oxå det var skit roligt. Kanske vi kan börja hoppa ihop sedan. Det är inget jag tänker hålla några grupper i men hoppa för min egen del till musik 🙂

Ja ja nu ska jag göra mitt zumba inlägg och sen fixa frillan, jag ska iväg på Alla hjärtans dags zumba ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: