Lång dag

Jobbade igår, slutade kl 22. Idag är det dags att börja 09 och slutar sedan 17, då har jag inte haft rast, tar den på slutet. kl 18.15 ska jag ställa mig och köra strong by zumba och direkt på det ett zumba Gold pass. Kommer hem strax innan 21 ikväll, det tar ju lite tid att få bort allt från golvet oxå. Får se hur mkt bokningar det blir på Gold, om det inte är så många så struntar jag att ta fram scenen och står på golvet, vi får se. Gud så skönt det ska bli när vi får komma in i vår egna lokal!!!

Var super trött när jag kom hem från jobbet igår, somnade en skvätt på soffan, vi gick i säng vid 23.30 kanske, spelade mitt spel och somnade som en stock. Imorgon blir det jobb 07 men sen har jag ledig helg iallafall 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: