Inga pass

Igår hade jag inga pass! En vilodag, se där, ibland händer det. Nä men det är så att på Onsdagar har jag inga pass, jag har den dagen till att vara ledig från zumban. Jag passar på att bara vara hemma… (om jag nu inte jobbar) och vara med familjen lite med. Jag har två av 6 kvällar på Onsdagar och de båda gångerna har Dennis inte Alicia så jag hinner vara med henne lite ändå.

Idag blir det däremot att köra på, kl 18.15 Strong by Zumba och kl 19.15, 45 minuter Zumba Gold. Vet inte om jag skrev det på timecenter… vi ser vad de säger de som kommer annars får jag köra ett par låtar till 🙂 Tror jag struntar i scenen om det inte blir så mycket folk på Gold, på Strong är det inte så många bokade men får se om jag kanske kan skippa scenen iallafall, det skulle underlätta lite.

Kikade in en sväng på Ninas pass igår, hon hade sitt zumba pass och sedan twist & Stretch på det. Jag och Kattis våldgästade lite på hennes pass, såg så roligt ut 🙂

Nä nu ska jag köra Rasmus till skolan och sedan börja göra mig själv klar för jobb. Mycket som ska hinnas idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: