Hemma idag

Jag skulle egentligen varit och jobbat men är hemma pga någon här hemma behöver mig just nu. Det är inte lätt att vara tonåring idag! I helg ska jag tillbringa min tid med de som behöver mig. Zumba får komma i andra eller kanske tom tredje eller fjärde hand. Jag får göra mitt zumba jobb när jag hinner, när jag har en stund över. Men vi får se hur det blir. Min familj går just nu i första hand.

Gårdagen var lite stressig kanske, eller stressig var den inte så, det är jag som stressar över att jag måste hinna gå igenom alla mina koreosar innan varje pass… fast jag kan dom…. de sitte ju i bakhuvudet. Men jag vill alltid vara fräsch i huvudet när jag startar och igår jobbade jag hela dagen. Jag började jobba kl 09 och slutade 17 med rasten, jag jag fick smita liiite tidigare så jag hann hem byta om och ta en liten paus.

Jag hade hemma dag med en av våra brukare, det innebär städa, handla, tvätta, ja allt man gör i ett hem. Dom dagarna är ändå rätt troliga, tiden går, man vet vad man har att göra, man samspelar ju med brukaren på ett annat än vad man annars gör. Så det är rätt roligt, vi har ett bra jobb. Det är organisationen som är galen!

Det här det står om i tidningarna att tjänstemännen inte har förtroende för politikerna, det är för att två av sjukvårdspartiets politiker kräver ut siffror på hur prognosen blivit sen 3-3 stängdes och de är ju allt annat än bra! Jag menar vi skulle enligt vad de räknat på ekonomichefen och vilka de nu var, vara plus 7 miljoner bara vi slipper 3-3. Vi är i dag back 10 miljoner! Det var precis det vi sa, ni kommer inte att tjäna på detta. Sjukskrivningarna har skjutit i höjden men det är väl bla de siffrorna som är svåra att få vad jag förstått. Kanske medborgarna i Haparanda börjar fatta att oj, de har gjort nått dumt här, så de siffror på hur det ser ut nu vill de inte lämna ut. Det är åtminstone en del av det hela, det kanske finns mer, jag vet inte. Men jag vet att de två skulle bli anmälda för det. Det är ju offentliga siffror, varför kan man inte bara lämna ut det? Det luktar ju lite illa om det!

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Feb 08, 2020 @ 11:19:28

  Familjen först ❤️

  Svara

  • Anna
   Feb 08, 2020 @ 12:09:59

   Ja de måste komma först, jag försöker dela min tid så att den räcker till för alla. Sen tänker jag att detta är en övergångsperiod. Det lättar ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: