1a fitness passet

Då var första fitness passet avklarat!!! Det var så jäkulens kuuul! Vi öste på utav bara den! De nya låtarna blev populära, fick önskemål om mer sånt. Så det ska vi göra, tuffa benlåtar, jag har haft mycket tidigare och någon armlåt oxå för nått år sen, ska nosa reda på dom oxå.

Övade koroesar mycket igår, dels så är det 3 veckor sen jag haft fitness passet och jag vet att jag alltid är lite svamlig första passen då jag byter lokal, byter scen! Nu är den mindre än vad jag är van vid både kortare och inte lika bred heller. Så jag fick hela tiden kolla att jag inte trampar utanför och så backade jag in i väggen flera gånger! Sen var det nått med ljudet, det studsade i väggen framför scenen, det blev som ett dubbelt beat, jag tappade bort mig pga det oxå. Men dörren var öppen längst bak så det kan ha varit det oxå. Jag upplevde inte det i måndags men då var dörren stängd. Visst är det konstigt att jag blir så påverkad av lokal, scen, ljud, på Zumba Gold så är jag så van att byta lokal så det är sällan problem. Fan vad konstigt, jag är nog lite autistisk.

Men roligt var det iallafall, de flesta av de gamla kom som brukar gå. Jag brukar ha mellan 12-15 pers ibland mer ibland mindre. Och vi låg nog runt 12 igår med.

Vi har pratat lite på morgonen jag och Nina, vi kommer nog att vid något tillfälle göra om lite i de kort vi säljer, kanske vi tar en tre månaders period, årskort? Ja det kommer att komma, vi ser hur det går den här första tiden nu. Det här ligger ju i startgroparna så vi får se hur det blir.

Det är klart att vi får flytta in i början på mars så ett invignings evenemang är ute!!! Ooooh vad kul det ska bli. Vi ser fram emot det enormt. Det går ju som inte att göra mysigt i B hallen, dels är det ju inte vår lokal, sen är det ju andra där oxå. Vi drar scenen fram och tillbaka, högtalarna, vi bygger ju upp allt varje gång!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: