Huvudvärk

Fyy fan jag vaknade i natt med världens huvudvärk, kände att det kunde ha behövats en citodon men hade bara vanliga alvedon vid sängen och jag orkade inte, kunde inte gå upp och gräva efter citodonen. Somnade om men vaknade med nästan samma huvuvärk på morgonen. Tog en citodon och har sendan mest suttit och nu är den snart borta. men ni vet känslan när det är bomull och man vågar inte röra huvudet snabbt av rädsla att det kommer tillbaka!!! Men nu så nu tror jag börjar vara på bättringsvägen. Jag har ju jobb kl 14 så till det måste jag vara fit for fight.

Igår var vi ut och åt tillsammans jag och Danne, vi tog Lei Lani. Men uii pizzan dröp av fett, kunde bara äta typ lite mer än halva. Jag var så hungrig så det var bara att sleva i sig så mycket jag nu kunde.

Sen har jag övat korosar hela dagen, handlat, lagat mat mellan varven, hann vila en skvätt oxå, det var rätt skönt att få klämma in. Till helgen måste jag ta tag i tvätthögen, städa lite och sen nånstans koppla av oxå. Det har varit jätte mycket med allt nu så jag känner att jag behöver lägga in hjärnan i frysen en dag 😀 Menn när det är roligt så kööör man ju på ❤

Man blir glaaad nr solen skiner, det mörka håller på att vända, våren närmar sig, snart är det sommar ❤ Oki doki nästa blogg inlägg!


Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: