Premiären är gjord

Japps, då var det av stapeln, premiären för House of Joy är gjord!!!! Zumba Gold hade oxå sin uppstart igår, det var väl kanske en 30-35 stycken ungefär på passet, så vi blir runt 35-40 när alla är på plats igen. Så härligt!!!! Passet gick kanon och jag tror låtlistan togs emot av de flesta. Första passet är alltid lite uppstressat för alla innan de är van de nya låtarna. Det är så roligt att få göra det här ihop med just Nina, vi är rätt lika i tankesättet hon och jag, vi är båda raka och har inga krusiduller. Sen är vi sociala båda två och älskar att jobba med människor på alla olika sätt ❤

Nina körde piloxing efter mig, det var flera som stannade och tittade på vad det är och flera sa att de tänker prova nästa vecka. Så det kommer bli skit roligt. Jag var oxå med och körde en stund lite här och där. Pratade med kunder innan de for, sen gjorde jag klart lite sånt som jag måste innan passet var slut så slipper jag göra det hemma sen.

Det är ju lite jobb med att få upp scenen och högtalarna, sen ställa in ljudet… det hinner vi ju inte prova heller när det är folk där före oss. Vi hinner ju inte starta i tid heller, det tar längre än 15 min att få upp allat. Nu var pingis killarna snäll att vi fick stöka upp allt innan de hade slutat. Men det kanske inte går alltid heller…. Det är INTE optimalt att vara i B hallen kan jag ju säga 🙂

Lite bilder från igår

 
wp-15808057828805679155115510422392.jpg

Det ser ju ut att jag har relativt vältränad rumpa på nedersta bilden 😀 den hänger iallafall inte 🙂

wp-15808032688975275817517271176396.jpg

Vi fick så fina lycka till buketter av Päivi, hon är alltid så snäll och omtänksam, det är en så otrolig person att ha att göra med ❤

När jag sen kom hem och efter många om och men landade rumpan i soffan så säger min klocka så här 🙂

Jag lydde den och gick i säng. Somnade som en stock!

Nu ska jag gå igenom dagens pass, ta in de nya låtarna, vilka åker? Ja det får vi se. Det ska bli riktigt roligt att köra fitness igen, det är ju snart 3 veckor sen!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Feb 04, 2020 @ 18:20:19

    Du och jag min vän, du och jag ❤️🙏👏

    Love you my soul sister 😍💃

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: