Kallt!!

Usch första dagen denne vinter vi har så här kallt, det är minus 18 grader där ute!!! Usch och fyyy!! Inte undra på att Roffe ville sova under mitt täcke hela natten i natt. Annars brukar han snurra fram och tillbaka, in under täcker, ut igen 🙂

Dagen igår gick i förberedelsernas tecken. Vi hade lite högtalare och flytta eftersom det inte blev något ljudsystem heller i B hallen, lådan Jussa gjort tidigare skulle på plats och skruvas fästas i väggen, vi hade tänkte hinna testa högtalarna och få allt att funka men det hann vi inte…. nåväl detta är en period på 4 veckor sen blir det bättre 🙂

Idag blir det att träna mitt fitness pass, har ju lite nya låtar som ska in. Lunch med Stefan och eventuellt till Tornio och fråga gubbarna där om Rasmus epa…. denna förbannade epa!!! Vad jag är less på den! Nå nu har det ju varit rätt ok med den, inte mycket som fixas, lite små grejer men nu rasade kopplingen! Och ingen vill ta på sig det! Man måste tydligen ha ordentliga lyftar för att göra det…. jag vet inte… men men Danne får ringa nu, två kvar att fråga. Jag kan ju säga hej jag har en epa, en svart med röd rand och nånting är sönder, nånting är oxå bytt men det funkade inte! Så mycket bil kan jag. Danne vet ju iallafall liiite mer än vad jag vet.

Det var så fint nu på morgonen när jag förde ungarna till skolan nere på stranden, dimman stiger på älven

Ser ni grävmaskinen på näst sista bilden? De håller på att bygga backen, man ser inte ens hela backen, dimman var så tät!

Nå niin nu ska jag in och göra inlägg nummer 2 om gårdagen

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: